Депутати долучаться до вирішення проблем освіти Хмільника

Депутати долучаться до вирішення проблем освіти Хмільника
05.07.2012
Під час пленарного засідання Хмільницької міської ради, міські обранці прийняли рішення провести батьківські збори, за участю очільників міста (міський голова Василь Грушко особисто пообіцяв бути присутнім), а також членів депутатської комісії міської ради з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту

Сьогодні питання «оптимізації» хмільницьких щкіл розглядалося на пленарному засідання Хмільницької міської ради. Батьки четвертих класів були змушені звернутися до представників депутатських фракцій (Партії Регіонів та БЮТу), з проханням скасувати рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради, якими встановлюються середня наповнюваність класів хмільницьких шкіл в 27 учнів.

Попри всі звернення до міського голови, публікації в засобах масової інформації та зустрічей з батьками питання залишається невирішеним.

Після проведення зборів за участі депутатської комісії депутати на наступному пленарному засіданні повернуться до розгляду цього питання. Будемо сподіватися, що все ж таки здоровий глузд візьме гору над амбіціями і в Хмільнику не буде проведено «оптимізації» з порушенням чинного законодавства.