ДЕПУТАТИ НЕ ПРОДОВЖИЛИ ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ ПО «РИБНОМУ МАГАЗИНУ»

ДЕПУТАТИ НЕ ПРОДОВЖИЛИ ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ ПО «РИБНОМУ МАГАЗИНУ»
07.08.2014
Депутати міської ради не підтримали проект рішення щодо поновлення договору особистого строкового сервітуту на земельні ділянки, на яких розміщено «Рибний магазин» по вулиці Леніна.

Під час обговорення пані Тетяна Карпенко доповіла про історію його будівництва. Акцентувавши увагу депутатів, що воно супроводжувалося численними порушеннями, що й стало причиною створення відповідної комісії, яка під час своєї подальшої роботи виявила підробку рішень міської ради.



Було наголошено, що інспекцією державного архітектурного контролю було проведено перевірку дотримання будівельних норм при будівництві «Рибного магазину» та виявлено, що його було побудовано з порушенням чинного законодавства. На власників було накладено штраф та видано припис про усунення порушень законодавства.

Після цього власники «Рибного магазину» повідомили інспекцію ДАБК, що всі порушення було усунено.

Але це викликало сумнів в окремих депутатів і було вирішено повторно звернутися до Інспекції ДАБК з вимогою провести повторну перевірку на предмет виконання попереднього припису.

Зараз відповіді з інспекції немає.

Тому депутати відхилили запропонований проект рішення і, зважаючи на те, що термін дії договорів з власниками «Рибного магазину» збігає аж в вересні, мають повернутися до цього питання на наступних сесіях.