ДЕПУТАТИ ЗБІЛЬШИЛИ ШТАТНУ ЧИСЕЛЬНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ УПРАВЛІННЯ СОЦЗАХИСТУ

ДЕПУТАТИ ЗБІЛЬШИЛИ ШТАТНУ ЧИСЕЛЬНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ УПРАВЛІННЯ СОЦЗАХИСТУ
17.11.2017
На останній сесії депутати розглядали питання про внесення змін до штатного розпису управління праці та соціального захисту населення міської ради. На практиці це означало б збільшення штату управління, що потягнуло б за собою додаткові витрати бюджету.

Зазвичай такі питання є досить дискусійними і призводять до тривалих дебатів. Одні мотивують тим, що роботи побільшало і збільшення штату є реальною необхідністю, а інші закидають неефективне витрачання коштів міського бюджету.

Не став винятком і цей випадок. Після тривалих дебатів депутати знайшли найбільш прийнятний компроміс: не вводити до штату управління праці кілька штатних одиниць, а обмежитися лише однією – провідного спеціаліста сектору опрацювання заяв та документів.

Рішення було прийняте, але думки, як завжди, розділилися.

Тому пропонуємо ознайомитися з позицією депутата міської ради від ГР «Народний контроль» пана Василя Іваниці, який голосував «ЗА» прийняття цього рішення:



А тепер позиція депутата від «Єдиного центру» пана Олександра Кубряка:



Матеріал підготовлено в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю», який реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають Центр аналізу місцевої політики, міськрайонна газета «Життєві обрії» та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.