ДО РЕГЛАМЕНТУ МІСЬКОЇ РАДИ ІНІЦІЮЮТЬ ВНЕСЕННЯ ЗМІН. Причина – ситуація з «рибним» магазином

ДО РЕГЛАМЕНТУ МІСЬКОЇ РАДИ ІНІЦІЮЮТЬ ВНЕСЕННЯ ЗМІН. Причина – ситуація з «рибним» магазином
28.11.2012
З ініціативою щодо внесення змін до регламенту Хмільницької міської ради звернулася комісія, яка досліджує законність встановлення в Хмільнику «рибного» магазину, який зараз будується по вулиці Леніна.

Під час роботи комісії було виявлено, що аудіо записи пленарних засідань сесії міської ради, відповідно до Регламенту міської ради, зберігаються всього рік. Причому в Регламенті існує норма, що аудіо записи зберігаються на магнітних плівках, хоча вже з 2006 року запис відбувається на цифрові носії.

Таким чином наразі є неможливим перевірити відповідність аудіозапису сесії та рішень, якими було надано дозволи на будівництво «рибного» магазину.

Але для того, щоб ситуація з аудіозаписами не повторювалася у майбутньому, до Регламенту мають намір внести зміни наступного змісту:

«Фонограма (аудіозапис) сесії здійснюється за допомогою сучасних технічних пристроїв та зберігається на електронних носіях у відповідального спеціаліста відділу організаційно-масової роботи упродовж роботи ради та протягом року після завершення її роботи».