«ДОКИ ГРІМ НЕ ГРИМНУВ…»

«ДОКИ ГРІМ НЕ ГРИМНУВ…»
06.02.2017
«Доки грім не гримнув…» під також назвою вийшов матеріал в міськрайонній газеті «Життєві обрії», який висвітлює подальшу долю кінотеатру «Дружба». Зважаючи на те, що попередні публікації викликали на Громадському форумі Хмільниччини жваве обговорення, пропонуємо читачам ознайомитися ще й з цим матеріалом.

Далі – мовою оригіналу:

«Коли минулої середи біля кінотеатру "Дружба" запрацювала техніка, хмільничани подумали: "Нарешті комунальники взялись за роботу. І кінотеатр буде врятовано".

Адже з тих пір, як дах над кінотеатром впав, минуло майже три місяці. А роботи з впорядкування приміщення розпочались лише після публікації матеріалу "Кінотеатр під відкритим небом "Армагеддон". Але чи дійсно взялись за ремонт, поки що не відомо, бо працівник ЖЕКу, який працював у кінотеатрі, на запитання, чи розпочали ремонт відповів: "Який ремонт? Начальник сказав забрати дошки". Водночас начальник ЖЕКу Юрій Прокопович запевнив, що ремонт, все ж таки, розпочато, зараз розчищають зава- ли, а після того будуть проводитись ремонтні роботи даху. Виявляється, що вплив на владу через громадськість дає позитивний результат і змушує чиновників ви- конувати свої обов'язки. Як будуть проходити роботи з відновлення приміщення, поживемо-по-бачимо. А дана ситуація є свідченням того, що чиновницький апарат міської ради на чолі з міським головою Сергієм Редчиком працюють за принципом відомого українського прислів'я "Доки грім не гримне...".

Нагадуємо, що цієї зими, через снігопад, в кінотеатрі «Дружба» впав дах.