ДРЕЖЕНКОВ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ МІСЬКОГО ГОЛОВИ?

ДРЕЖЕНКОВ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ МІСЬКОГО ГОЛОВИ?
24.09.2013
imagesСвого часу Громадський форум Хмільниччини повідомляв про те, що поєднання посади секретаря міської ради та першого заступника міського голови є, м’яко кажучи, не зовсім законним. Після цього знадобився цілий рік, щоб на це питання звернули увагу депутати Хмільницької міської ради.
Нещодавно фракція ВО «Батьківщина» виступила з ініціативою «роз’єднання» посад першого заступника міського голови та секретаря міської ради.
Для цього вони пропонують внести зміни до регламенту міської ради, видаливши з нього статтю 38 наступного змісту:
«З метою дотримання наступності і послідовності у виконанні владних повноважень головного виконавчого органу міської ради, ефективного поєднання повноважень міської ради та виконкому щодо їх оперативного вирішення, секретар міської ради може бути наділений повноваженнями першого заступника міського голови з визначеним колом виконавчих функцій».
Також БЮТівці пропонують вважати таким, що втратив чинність, «п.3 рішення 1 сесії міської ради 6 скликання від 23.11.2010 року №9-п в частині надання повноважень першого заступника міського голови секретарю міської ради Дреженкову П.О.».