Друзів покликали.... але не для гри

Друзів покликали.... але не для гри
06.06.2009
“Фондом братів Кличків” було оголошено конкурс під назвою “Кличмо друзів – граймо разом”. Щоб виграти конкурс, потрібно було вибрати відповідну територію, прибрати її й зачистити від сміття. Крім цього, треба було подбати про дозвіл від влади на цю ділянку, обсадити її деревцями чи квітами, а за бажанням – ще й шпаківні облаштувати на деревах. За такі благородні старання “Фонд братів Кличків” поставить дитячий спортивний майданчик. Звичайно ж, лише за умови виграшу в конкурсі.

Для такої, здавалося б, “легкоздійсненної” мрії в один прекрасний день і зібралися молоді люди з сапами, лопатами, відрами, квітами та іншими засобами для праці. Таку молодь ще називають активною, або такими, хто йде до мети.

Ініціатором такого молодіжного руху став Сергій Романюк, який і подав ідею на прибирання майданчика в дворі біля свого будинку. Місце найбільше відповідає умовам конкурсу.

В назначені час і дату зустрічі усі з’явилися вчасно. Володимир Плахотнюк одним з найперших стояв у лавах активістів, готовий кинути всі свої сили у “трудівничий бій” на благо міста й молоді. До спільної благородної справи вдалося долучити кількох жителів того району – школярів, які безпосередньо зацікавлені у наявності майданчика. Дівчата-старшокласниці зі школи №2 одразу ж погодилися допомогти. На виклик “SOS” з’явився і Дмитро Вовк. Хлопці схопили лопати і кинулися на бордюр, а дівчата в поті чола почали свій наступ на всім ненависні бур’яни. Далі – спільне прибирання і саджання квітів. В процесі дійства час від часу жителі прилеглих будинків цікавилися ситуацією, а дехто й надавав допомогу.

Ось такі сміливі втілення ідей у життя й безстрашність, свобода дій і бажання перемоги здатні змінити майбутнє на краще.

І я там була, подивлялась на веселу молодь, а тепер поділилась інформацією.