«Ґрунтовне роз’яснення» для депутата міської ради

«Ґрунтовне роз’яснення» для депутата міської ради
17.07.2012
Підготувати цей матеріал нас спонукала ситуація, яка склалася під час розгляду депутатського запиту Володимира Мельничука. Депутат мав кілька зауважень щодо остаточного варіанту Положення про надання послуг у сфері розваг на території м.Хмільника, що було затверджено на травневій сесії.

Ми не будемо акцентувати увагу читачів на самому Положенні, хоча також маємо до нього суттєві зауваження. Мова піде про те, що відбувалося під час самого обговорення запиту Володимира Мельничука. Ось що про це написав Офіційний сайт міста Хмільника:

«У ході обговорення цього питання головам постійних комісій з питань планування, бюджету, економічного розвитку та підприємництва Коломієць К.В. та з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту (Островська М.П.), а також депутату Мельничуку В.І. було запропоновано звірити усі правки, що внесені до вищевказаного рішення, із аудіозаписом 23 сесії 6 скликання, який зберігається у відділі організаційно-масової роботи міської ради».

Ось який коментар надав Телеканал ВІК-Інтер: «У відповідь на свій запит Володимир Іванович отримав ґрунтовне роз’яснення щодо внесення змін до даного проекту рішення…»

Але насправді все відбувалося трішки не так. І «ґрунтовне роз’яснення», яке було надане Володимиру Мельничуку, стосувалося не стільки самого тексту Положення, як його депутатської діяльності в цілому…

Але краще, ніж про це може розповісти сам аудіозапис ми не напишемо. Тому пропонуємо вам ознайомитися з матеріалом. І не дивуйтеся. Така манера спілкування вже стала нормою. А висновки робіть самі…