ГРОШЕЙ НА ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ В ХМІЛЬНИКУ НЕ БУДЕ?

ГРОШЕЙ НА ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ В ХМІЛЬНИКУ НЕ БУДЕ?
05.03.2013
На Офіційному сайті міста Хмільника оприлюднили проект рішення виконкому міської ради за результатами розгляду пропозицій громадської ради щодо фінансового забезпечення її діяльності шляхом внесення змін до програми сприяння розвитку місцевого самоврядування. Громадська рада пропонувала передбачити витрати на діяльність громадської ради в розмірі 500 гривень на рік, забезпечивши таким чином громаду витратними матеріалами.

В проекті рішення пропозицію громадської ради пропонується взяти до відома, та «рекомендувати громадській раді звернутись до виконавчого комітету міської ради по завершенні бюджетного року для планування зазначених видатків у бюджеті міста на 2014 рік».

Одночасно виконавчий комітет має намір зобов’язати структурні підрозділи міської ради «сприяти діяльності громадської ради при виконавчому комітеті міської ради».

Якщо проект рішення затвердять, то:

  1. В 2013 році на діяльність громадської ради коштів виділено не буде;



  1. Буде абсолютно незрозуміло, який саме структурний підрозділ відповідатиме за «сприяння діяльності громадської ради» і яке саме сприяння мається на увазі (забезпечення витратними матеріалами, ксерокопіювання, користування комп’ютерною технікою з доступом до мережі інтернет, використання стаціонарного телефону тощо).