Хмільничан позбавили можливості програвати свої кревні…

Хмільничан позбавили можливості програвати свої кревні…
17.02.2011
На офіційному сайті міста Хмільника розміщено інформацію про викриття підпільного грального закладу в нашому місті. Після прочитаного виникли певні думки, якими й поділюся з читачами сайту…

По-перше – здивувало те, що підпільний «Лас-Вегас» викрили «співробітники відділу податкової міліції Козятинської ОДПІ». Напевно з Козятина видніше, де в Хмільнику зачаївся незаконний бізнес… Правду кажуть, що під лісом видніше, ніж під носом. Чому ж НАШІ податківці не побачили того, що робиться під носом в них?

Прискіпливий читач може заперечити, мовляв, ну стояло кілька автоматів… Та де ж там!!! У повідомленні сказано, що «… 36-річний мешканець Хмельницького, на першому поверсі розважального центру встановив 31 гральний автомат…».

«Гнєздо разврата» на вході було обладнане камерами відео стеження, гарантуючи таким чином безпеку своїм клієнтам…

Але козятинські податківці (далі цитата) «… до підпільного залу не лише потрапили, але й припинили його незаконну діяльність…»… (Молодці!!! Хоч не наші – то козятинські!! А наші, напевно, потрапивши в тенета грального бізнесу, зірвали Джек-пот та випили за здоров’я власника закладу…)

Власникові тепер загрожує не лише кримінальна відповідальність за заняття забороненими видами господарської діяльності, але й «… штраф у розмірі більше 5 мільйонів гривень» (!!!) та конфіскація грального обладнання. (не знаю, чи то правда, але хтось реально попав…)

Після прочитаного тільки одне питання: а де в нас той розважальний центр в центрі міста, на першому поверсі якого було встановлено 31 гральний автомат? Хто знає – підкажіть… Просто цікаво…

Використано матеріали з Офіційного сайту міста Хмільника