Хмільник знову мітингував

Хмільник знову мітингував
13.12.2011
Працівники військового санаторію «Хмільник» черговий раз мітингували проти можливого закриття оздоровчого закладу. Під час акції протесту, з метою привернення уваги та акцентуванні на серйозності кризових проблем санаторію, мітингувальники вдалися до блокування руху автотранспотру на ділянці дороги біля санаторію.

Сьогодні вдруге працівники Військового клінічного санаторію МО «Хмільник» вийшли на мітинг, із плакатами та благанням про допомогу. Цього разу до них приїхав сам директор військово-медичного департаменту Рафік Камалов.

Мітингувальники намагалися донести пану Камалову, наскільки серйозними є заборгованість та припинення роботи оздоровниці. Директор департаменту пообіцяв, що до Нового року заробітну плату людям виплатять, а Міністерство оборони виділить їм кошти, для подальшої роботи. А також запевнив, що закривати санаторій ніхто не буде.

Поспілкувавшись із працівниками під час акції протесту, Рафік Камалов запросив на ділові переговори 5-х осіб із керівництва санаторію та Хмільницького міського голову, для планування подальших спільних дії, щоб вивести санаторій з кризового стану.

Чи будуть у військовому санаторії «Хмілдьник» зміни на краще після візиту директора департаменту?... Покаже час…