Хмільницька «Свобода» вважає, що Василь Грушко не може називатися міським головою

Хмільницька «Свобода» вважає, що Василь Грушко не може називатися міським головою
01.04.2012
Таку заяву голови міської організації ВО «Свобода» пана Романа Марійчака було розміщено в міськрайонній газеті «Життєві обрії». «Свобода» вважає, що міський голова Хмільника Грушко Василь Пилипович письмово підтвердив, що для нього пропаганда серед населення міста Хмільника української національної ідеї, популяризація знань з історії України, любов до рідного краю, створення позитивного іміджу Хмільника – це ідол комунізму В.Ленін в центрі міста. «Свобода» також стверджує, що для Василя Пилиповича пам’ятник ворога Української державності – синонім поняття «виховання дітей в дусі патріотизму».

Хмільницька міська організація ВО «Свобода» вимагає від міського голови В.П. Грушка публічно вибачитися перед хмільничанами за свою антиукраїнську позицію. Пропонуємо цитату з матеріалу, який було розміщено в газеті:

«Він не має жодного морального права залишатися на цій високій посаді. Якщо ж громадськість не побачить належної реакції на антидержавні твердження голови міста В.П. Грушка, а останній залишатиметься й надалі на посаді міського голови Хмільника – це означатиме, що українофоб В.П. Грушко є лише одним з місцевих намісників промосковської антиукраїнської влади в Україні, що системно проводить роботу по дискредитації поняття «український патріотизм» та руйнування Української держави загалом».