Хмільницькі діти навчатимуться в класі, де 43 учні?

Хмільницькі діти навчатимуться в класі, де 43 учні?
09.05.2012
Оптимізація мережі класів в Хмільнику може призвести до формування класу, в якому навчатимуться 43 учні. Під час наради, директорам Хмільницьких шкіл поставлено завдання – з 1 вересня 2012 року сформувати класи з середньою наповнюваністю 27 учнів. Про це повідомляє Офіційний сайт міста Хмільника.

В Хмільницькій школі №2 таке об’єднання може призвести до формування одного класу, в якому буде навчатися 43 учні. Батьки учнів 4-х класів звернулися з листом на ім’я міського голови Хмільника Василя Грушка з проханням втрутитися в ситуацію та не допустити такої «оптимізації», так як, на думку батьків, таке об’єднання призведе до порушень Державних санітарних правил і норм утримання навчальних закладів та організації навчального процесу.

http://pravongo.org/43-uchni-v-odnomu-klasi-tse-normalno-batky-uchniv-odnijeji-z-shkil-hmilnyka-protestuyut-proty-objednannya-klasiv/

Чи обговорювалося питання звернення батьків на нараді наразі невідомо.

Завтра спливає визначений законодавством термін, на протязі якого батькам мають дати відповідь на їх колективне звернення.

Чи наважаться таким чином об’єднати класи в другій школі – покаже час. Сподіваємося, що слова про те, що «одним із пріоритетних завдань розвитку Хмільника є підвищення якості надання освітніх послуг громадянам міста» не залишаться просто словами.