ХМІЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙСУД СКОРО БУДЕ З ГОЛОВОЮ

ХМІЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙСУД СКОРО БУДЕ З ГОЛОВОЮ
09.11.2013
sudНезабаром крісло голови Хмільницького міськрайонного суду, яке звільнилося внаслідок передчасної смерті колишнього голови суду Петра Альчука, перестане бути порожнім.

Посаду голови Хмільницького міськрайонного суду невдовзі зможе посісти суддя цього ж суду Ігор Олійник.

Рада суддів підтримала саме його кандидатуру. Навіть не зважаючи на те, що суддею Ігор Васильович пропрацював лише трохи більше року (з серпня 2012 року). Про це повідомляє інтернет-видання «Закон і бізнес».

Конкуренцію Ігорю Олійнику складав незрівнянно більш досвідчений судя- Костянтин Клімик, про якого Офіційний веб-портал судової влади України наводить таку інформацію: «з березня по травень 1993 року працював суддею Хмільницького міського суду; з травня 1993 року по березень 2004 року працював головою Хмільницького міського суду; з квітня 2004 року, після об’єднання Хмільницького районного та міського судів, по теперішній час – заступник голови Хмільницького міськрайонного суду;».

Як повідомляє «Закон і бізнес» Ігор Олійник на засіданні ради суддів зазначив, що в Хмільницькому міськрайсуді є низка проблем, зокрема недостатньо залів судових засідань, не проведено воду, які він сподівається вирішити.

Для прийняття рішення члени РСЗС двічі залишалися за зачиненими дверима. Спершу вони не зуміли дійти консенсусу, тому продовжили спілкування з кандидатами. Урешті-решт вирішили довірити посаду молодшому претенденту. При цьому голова ради суддів Інна Отрош відзначила: «під час спілкування з претендентами відчувалося, що в суді панують дружні взаємини.» Вона висловила сподівання, що такими вони й залишаться.