ХИТРИЙ ПУТІН РОЗПОЧАВ ВІЙНУ ПРОТИ ПАНАСКЕВИЧА

ХИТРИЙ ПУТІН РОЗПОЧАВ ВІЙНУ ПРОТИ ПАНАСКЕВИЧА
01.04.2014
150831_116703901728664_5096674_nУ понеділок на зборах ГФ «Народна самооборона» та ГО «Народне віче» було заслухано редактора міської газети «Я та місто». Слухали пана Панаскевича з приводу опублікування матеріал «ПР і БЮТ по-Хмільницькі, який був підписаний від імені Народного віче. Оскільки ніхто з представників цієї громадської організації такого матеріалу не подавав, було прийняте рішення заслухати пояснення редактора.

За словами Панаскевича на його поштову скриньку надійшов лист із цим матеріалом, який він опублікував без єдиної правки. А коли після виходу газети почали телефонувати з Народного віче, мовляв, що робиться ми такого листа вам не направляли, хвацький редактор кинувся за доказами, але сталося диво: скринька з якої було направлено листа зникла.

- «Але нічого я доведу що мене підставили»- сказав Панаскевич, і розповів яким чином. За його словами коріння цього злочину сягає аж в Росію, оскільки представництв, цього інтернет провайдера, на якому була створена скринька, для того аби підставити «об’єктивного журналіста», в Україні немає. Слухали редактора і не знали що робити, плакати чи сміятись, всім ставало зрозуміло хитрий Путін розпочав війну проти Панаскевича і найперше що він хоче зробити це посварити «чесного, об’єктивного журналіста» з ГО «Народне віче», але редактор впевнений що йому це не вдасться.

– «Я направлю офіційні запити в Росію і ми дізнаємось хто це зробив» - сказав доповідач, а потім додав: «А може і не дізнаємось».

Редактор рішуче налаштований. І, можливо, аби довести свою правоту і знайти тих, хто його підставив йому доведеться звернутись в ООН, НАТО і якщо вони не допоможуть то в військову базу США «Пентагон». Удачі.