КОМІТЕТ З ДОСТУПНОСТІ ПРОВІВ СВОЄ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ – визначалися з об’єктами моніторингу

КОМІТЕТ З ДОСТУПНОСТІ ПРОВІВ СВОЄ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ – визначалися з об’єктами моніторингу
27.02.2020
Сьогодні, конференц-залі міської ради, відбулося засідання Комітету з доступності об’єктів інфраструктури міста Хмільника для осіб з інвалідністю. Участь в роботі Комітету взяли експерти громадської організації «ПРАВО» Олена Черній та Володимир Плахотнюк.

Під час засідання члени комітету розглянули пропозиції до плану діяльності та визначились, що необхідно провести моніторинг центральних доріг, включно з тротуарами, щодо доступності, а також доріг до установ, організацій, закладів освіти та охорони здоров'я.

Громадська організація «ПРАВО» взяла на себе зобов'язання провести моніторинг проспекту Свободи та вулиці Небесної Сотні.

Крім того, до планів діяльності внесено низку інших заходів, спрямованих на виявлення та усунення порушень ДБН у сфері доступності, зокрема, має бути зібрано кошторисні пропозиції від всіх комунальних установ щодо вартості робіт, спрямованих на усунення виявлених порушень, які мають знайти відображення у відповідних програмах до початку формування бюджету на 2021 рік.