КОНКУРС МАЛЮНКУ ЗАВЕРШЕНО! – отримано 33 роботи…

КОНКУРС МАЛЮНКУ ЗАВЕРШЕНО! – отримано 33 роботи…
26.09.2017
В Хмільнику завершився конкурс дитячого малюнку на тему «Міський бюджет – очима дітей», який оголошувала громадська організація «ПРАВО» та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.

До конкурсного комітету надійшло 33 роботи, які виконані в різних техніках, але розповідають про міський бюджет, як його розуміють діти.

Незабаром всі роботи буде розміщено на 2 поверсі міської ради, поряд з залою, де відбуваються пленарні засідання депутатів міської ради.

Всі бажаючі зможуть подивитися на роботи дітей.

За задумом організаторів всі автори отримають подарунки, а переможці – ще й цінні призи.

Дякуємо всім учасникам конкурсу та чекаємо на рішення конкурсної комісії!

Для довідки:

Конкурс відбувся в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю», який реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають Центр аналізу місцевої політики, міськрайонна газета “Життєві обрії” та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.