КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО РОЗВИТКУ КУРОРТУ ХМІЛЬНИК МОЖЕ НЕ ВІДБУТИСЯ

КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО РОЗВИТКУ КУРОРТУ ХМІЛЬНИК МОЖЕ НЕ ВІДБУТИСЯ
24.12.2014
imagesПід час останньої сесії Хмільницької міської ради було прийнято рішення щодо проведення в грудні засідання «круглого столу», під час якого планувалося обговорити подальші шляхи розвитку курорту Державного значення.

Необхідність проведення такого заходу зумовлена незрозумілою позицією обласної адміністрації та обласної ради щодо розробки державної програми розвитку міста, завдяки чому на розвиток курорту можна було б залучити суттєві кошти з державного бюджету.

Не зважаючи на те, що рішення міською радою було прийняте ще 27 листопада, жодної офіційної інформації щодо дати проведення круглого столу міською владою оприлюднено не було.

У відповідь на інформаційний запит секретар міської ради відповів, що зараз не можна вказати точну дату проведення заходу, тому що обласне керівництво не відповіло на направленні листи.

Тобто виходить, що проблему в проведенні круглого столу створюють голова облради пан Свитко та голова облдержадміністрації пан Олійник?

ВІДПОВІДЬ НА ЗАПИТ

Хоча більш незрозумілою є позиція керівництва міста: яка різниця, відповіли Свитко та Олійник на листи чи ні? Хіба не варто все ж таки визначитися з датою проведення круглого столу, а потім запрошувати обласне керівництво на конкретну дату та час?

Складається враження, що питання розвитку курорту просто нікого не цікавить. От і постає питання: чи варто було так тішитися з того, що курорту надали статус Державної здравниці, щоб потім завалити подальший її розвиток?