МАГАЗИН В ЦЕНТРІ ХМІЛЬНИКА – БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?

МАГАЗИН В ЦЕНТРІ ХМІЛЬНИКА – БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?
17.09.2012
Мешканці будинків по вулиці Леніна в Хмільнику висловлюють невдоволення будівництвом магазину, яке розпочалося нещодавно поряд з будинками №13 та 15. На думку мешканців будівництво здійснюється не зовсім законно. Вони навіть почали збір підписів з вимогою створити депутатську комісію, яка б перевірила законність будівництва, а також відповідність того, що вже побудували, тим дозволам, які надавала Хмільницька міська рада.

За розповіддю одного з мешканців будинку, на паркані, яким обгородили будівельний майданчик, навіть з’явився надпис приблизно наступного змісту: «Грушко та Бублик – куми», який майже одразу було витерто…

Питання будівництва магазину поряд з будинками №13 та 15 по вулиці Леніна навіть піднімалося на останньому черговому засіданні Хмільницької міської ради. Міський Голова Василь Грушко так прокоментував ситуацію з будівництвом: «Ми виходили з того, що Микола Васильович Джига каже «сприяти розвитку бізнесу. Особливо надавайте перевагу тим, хто займається переробкою чи виробленням продукції, щоб вони займалися цими питаннями». … Мав (магазин, про який йдеться) бути біля самого будинку, але люди погодили, ті, які в тих будинках живуть, всі підписалися, що ніхто не має проти нічого…»

Також Василь Пилипович зазначив, що «так склалося і відступили на 5 метрів… І все на цьому… ». Також було зазначено, що питання «відступу» на 5 метрів «проходило на сесії».

На разі невідомо, як надалі розвиватимуться події навколо будівництва магазину. Але, скоріш за все, це питання ще неодноразово підніматиметься народними обранцями…