МЕРЕЖА ПРАВОВОГО РОЗВИТКУ – завжди на крок попереду!

МЕРЕЖА ПРАВОВОГО РОЗВИТКУ – завжди на крок попереду!
01.03.2020
28 лютого – 1 березня, в місті Києві, відбуваються загальні збори громадської спілки «Мережа правового розвитку». Інтереси громадської організації «ПРАВО», як члена Мережі, представляє голова Ради організації Віталій Дорох.

Відкрила загальні збори Мережі правового розвитку 2020 панельна дискусія Правоспроможна громада в Україні: актуальні виклики та можливості». Спікери, які представляють Міністерство юстиції України, міжнародні розвиткові організації, експертне середовище та громадський сектор спільно із учасниками заходу спробували знайти відповіді на наступні питання:
- Якими є актуальні виклики та можливості для забезпечення необхідного рівня правової спроможності українських громад?
- Яка роль ключових заінтересованих сторін (держави, місцевого самоврядування, громадськості) у подоланні цих викликів та використанні можливостей?

В подальшому відбулася дискусія, участь в якій взяли представники організацій-членів Мережі правового розвитку.

Під час наступного блоку роботи загальних зборів було обрано оновлений склад Правління Мережі, а також Голову Правління Мережі правового розвитку.

В подальшому представники громадських організацій, що входять до Мережі, працювали над вирішенням питань внутрішньої комунікації, стратегічних напрямків розвитку спілки, а також планували діяльність на наступні роки.