МІЛІЦІЯ ХМІЛЬНИКА РОЗПОЧАЛА РОЗСЛІДУВАННЯ ЩОДО ВИДІЛЕННЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗЕМЕЛЬ ПІД ПРИВАТНУ ЗАБУДОВУ

МІЛІЦІЯ ХМІЛЬНИКА РОЗПОЧАЛА РОЗСЛІДУВАННЯ ЩОДО ВИДІЛЕННЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗЕМЕЛЬ ПІД ПРИВАТНУ ЗАБУДОВУ
22.07.2013



uvagaДосудове розслідування розпочато у Хмільницькому міськвідділі УМВС у Вінницькій області щодо виділення земель рекреаційного призначення під приватну забудову. Під підозру правоохоронців потрапили посадовці міської ради. Таку відповідь на інформаційний запит дали кореспондентові Укрінформу в слідчому відділенні Хмільницького міськвідділу міліції.


"Звернення депутатів Хмільницької міської ради Вінницької області про порушення норм чинного законодавства України з боку посадових осіб міської ради зареєстроване у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування", - інформує капітан міліції Т. Новак.


У зверненні йдеться про порушення посадовцями міськради регламентних норм при здійсненні голосування. Ініціативна група депутатів міськради стверджує, що не голосували за надання погодження на відчуження третім особам земель рекреаційного призначення та земель, розташованих в промислово-складській зоні, під індивідуальне житлове будівництво. Проте такі рішення сесій з"явились без депутатського схвалення.


Як повідомлялось раніше, мер Хмільника Василь Грушко, коментуючи конфлікт із депутатами, відзначив, що за вказаний період хмільниччани отримали більше 300 земельних ділянок, але без порушень. Лишень "із маленькими опечатками".