МІСЬКА РАДА ХМІЛЬНИКА ЗРОБИЛА ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО ПРОЗОРОСТІ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

МІСЬКА РАДА ХМІЛЬНИКА ЗРОБИЛА ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО ПРОЗОРОСТІ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ
28.08.2015
imagesДепутати внесли зміни до Плану регуляторної діяльності міської ради на 2015 рік, запланувавши затвердження в ІІ півріччі 2015 року Стандарту державних закупівель для органів місцевого самоврядування.

Цей документ є знаковим для забезпечення прозорості витрачання коштів міського бюджету.

Передбачається, що незабаром буде проведено громадські обговорення Стандарту, під час якого відбудеться його презентація для всіх зацікавлених суб’єктів. До участі в цьому заході буде запрошено голову правління Transparency International Україна Андрія Марусова.

Для довідки:

Проект «Державні закупівлі в Хмільнику – під надійний громадський контроль» реалізується громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з депутатської групою «Громадянська варта», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Мета проекту - підвищити прозорість закупівель, що здійснюються за державні кошти в місті Хмільнику шляхом здійснення громадського контролю за процесом державних закупівель, виявлення, оприлюднення й оскарження фактів порушення законодавства при їх проведенні, а також запровадження Стандарту відкритості та прозорості державних закупівель для органів місцевого самоврядування України, який було розроблено Transparency International Україна.

Контакти:

Віталій Дорох – 067 425 84 95

Володимир Шеремета – 097 933 80 64

Тарас Носальський – 068 052 27 72

doroh-hm@yandex.ru