Міська влада продовжує економити. На черзі – «Гордість міста»…

Міська влада продовжує економити. На черзі – «Гордість міста»…
19.07.2012
Ініціативи міської влади Хмільника щодо економії бюджетних коштів не припиняються. На черзі впровадження нового задуму, який, напевно, суттєво зменшить видатки з міського бюджету. Мова про грошову винагороду, що отримують трудові колективи та громадяни міста, яких занесено на міську Дошку пошани «Гордість міста». От саме її мають намір відмінити.

Проект рішення про таке нововведення хочуть винести на чергове засідання виконавчого комітету. Зокрема в проекті сказано, що воно розроблене з врахуванням пропозицій членів виконкому та «враховуючи складну фінансову ситуацію».

Пропонуємо вам ознайомитися з витягом з проекту рішення виконавчого комітету:

Внести наступні зміни до п.5 Положення про міську Дошку пошани «Гордість міста», затвердженого рішенням виконкому міської ради від 18.06.2009р. №278 «Про міську Дошку пошани»:

  • слово «диплом» замінити словом «сертифікат» (Напевно виготовлення сертифікату набагато дешевше за виготовлення диплому. Прим. ГФХ);

  • після слів «витяг з рішення виконкому міської ради» вилучити словосполучення «грошова винагорода в сумі, яка визначається рішенням виконкому міської ради щорічно після затвердження бюджету».


Сподіваємося, що таке нововведення призведе до суттєвої економії бюджетних коштів, що в свою чергу сприятиме вирішенню соціально-економічних проблем та підвищенню загального рівня життя в Хмільнику.