Міський голова дотримав свого слова

Міський голова дотримав свого слова
29.02.2012
Робоча група схвалила проект Державної програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільника на 2013-2017 та пропонує громадськості висловити свою думку щодо цього документу.

22 лютого 2012 року відбулося засідання робочої групи, під час якого начальник управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради Світлана Васєнкова представила проект Державної програми. Під час засідання було ухвалено рішення щодо винесення проекту програми для громадського обговорення.

Свого часу громадська рада при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради та громадські організації Хмільниччини вимагали від міського голови Василя Грушка оприлюднити проект Державної програми та провести консультації з громадськістю у вигляді громадських слухань:

http://pravongo.org/hromadski-orhanizatsiji-vymahayut-provesty-konsultatsiji-schodo-rozrobky-derzhavnoji-prohramy-rozvytku-hmilnyka/

В свою чергу міський голова Василь Грушко, в своїй письмовій відповіді запевнив, що:на той час проект програми знаходився «… на доопрацюванні в управлінні економічного розвитку та євроінтеграції міської ради. Лише після схвального рішення робочої групи, проект буде оприлюднено на Офіційному веб-сайті міста Хмільника та проведенні консультації з громадськістю».

Міський голова дотримав свого слова і на Офіційному сайті міста Хмільника з’явився проект Державної Програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2013-2017 роки:

http://hmilnyk.osp-ua.info/userfiles/file/2012/28022012/2.doc

а також заходи із соціально-економічного розвитку курорту державного значенняХмільник на 2013-2017 роки:

http://hmilnyk.osp-ua.info/userfiles/file/2012/28022012/1.doc

Пропонуємо всім небайдужим до розвитку курорту долучитися до обговорення проекту програми. Надсилати пропозиції та зауваження можна до управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради (м. Хмільник, вул. Столярчука, 10, каб. 308) до 1 квітня 2012 року.

Сподіваємося, що міський голова виконає й другу частину своєї обіцянки щодо проведення публічних консультацій з громадською у вигляді громадських слухань