МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ОЦІНИВ СВОЮ ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ В ОДНУ ГРИВНЮ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ОЦІНИВ СВОЮ ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ В ОДНУ ГРИВНЮ
01.07.2013



Міський голvasyaова Хмільника Василь Грушко оцінив в одну гривню свою честь та гідність. Саме такої грошової компенсації він вимагає від депутата міської ради пані Тетяни Карпенко, проти якої подав позов до суду.


Міський голова вважає, що своїми діями, а саме – розповсюдженням матеріалу, який було розміщено на Громадському Форумі Хмільниччини, пані Тетяна заподіяла йому моральну шкоду, яка виразилася в моральних стражданнях та переживаннях, оскільки, на думку Василя Грушка, Тетяна Карпенко принизила його перед іншими людьми та поширила відомості про те, що міський голова начебто скоїв правопорушення. Далі – цитата з позову: «Я сильно переживав, хвилювався і на запитання про те, чи скоював я правопорушення, повинен був постійно виправдовуватися, перед колегами та мешканцями міста, що ніякого правопорушення я не скоював».


Міський голова Василь Грушко просить суд визнати, що поширена інформація не відповідає дійсності, спростувати цю інформацію перед депутатами міської ради та через газету «Я та МІСТО», а також стягнути з пані Карпенко одну гривню за відшкодування моральної шкоди , а також судові витрати.