МІСЬКИЙ ГОЛОВА ШУКАЄ СОБІ РАДНИКІВ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ШУКАЄ СОБІ РАДНИКІВ
04.12.2015
Новый рисунокМіський голова Хмільника Сергій Редчик має на меті залучити до співпраці активних людей, які своєю професійною або громадською діяльністю заслужили авторитет та громадське визнання, досягли професійних успіхів у відповідній сфері діяльності, а також забезпечити умови для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації місцевої політики та вирішення важливих питань життєдіяльності м. Хмільника.
Саме з цією метою він, своїм розпорядженням, затвердив відповідне Положення, яким визначив правовий статус, повноваження і умови діяльності позаштатних радників міського голови.

Про це повідомляє Офіційний сайт міста Хмільника.

Відповідно до затвердженого Положення міський голова самостійно добирає позаштатних радників для роботи на громадських засадах. Склад радників формується міським головою особисто.

Радником можуть бути призначені депутати місцевих рад, учені, провідні фахівці в галузі економіки, бюджету та фінансів, соціальної та гуманітарної сфер, науки, права, культури, представники наукових установ, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, громадяни України та іноземці.
Пропозиції від зацікавлених осіб для проходження співбесіди та відбору кандидатур приймаються до 17 грудня 2015 року.
Заявки приймаються за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 10, 4-поверх, кабінет №407, тел.2 25 68, 2 27 48.