МИКОЛА КАТЕРИНЧУК НАПИСАВ ЗАЯВУ ДО СБУ ТА МВС

МИКОЛА КАТЕРИНЧУК НАПИСАВ ЗАЯВУ ДО СБУ ТА МВС
13.10.2014
243116Кандидат в народні депутати України від Блоку Петра Порошенка у виборчому окрузі №13, чинний народний депутат Микола Катеринчук, звернувся із заявами до начальника управління Служби безпеки України у Вінницькій області та до начальника Хмільницького РВ УМВС у Вінницькій області про перешкоджання діяльності народного депутата України та порушення виборчого законодавства.

Про це повідомляє Офіційний сайт Європейської партії України.

Як повідомляється, 11 жовтня 2014 року Миколою Катеринчуком проводилась зустріч з виборцями в с. Лелітка на якій були присутні мешканців цього населеного пункту.

На початку зустрічі з виборцями до масового заходу в присутності багатьох людей під’їхали три легкові автомобіля з яких вийшло приблизно біля восьми чоловік міцної статури.

Керував їх діями мешканець Хмільника Руслан, надаючи усні вказівки на здійснення протиправних, хуліганських дій, направлених на перешкоджання діяльності народного депутата України та посягання на його життя та майно, як державного діяча, шляхом нанесення присутнім особам тілесних ушкоджень та нападу на автомобіль народного депутати України з метою спричинення даному майну значної майнової шкоди та його фізичного ушкодження.

Спільними зусиллями мешканців даного населеного пункту та помічників Миколи Катеринчука вдалося попередити втрати фізичного та матеріального характеру.

За інформацією з поінформованих джерел, люди які перешкоджали Миколі Катеринчуку та намагалися завдати йому фізичної шкоди, діяли за вказівкою одного з його опонентів по 13-му виборчому округу.