МИКОЛУ КАТЕРИНЧУКА ЗАРЕЄСТРУВАЛИ КАНДИДАТОМ В ДЕПУТАТИ НА ОКРУЗІ №13

МИКОЛУ КАТЕРИНЧУКА ЗАРЕЄСТРУВАЛИ КАНДИДАТОМ В ДЕПУТАТИ НА ОКРУЗІ №13
28.09.2014
завантаженняМиколу Катеринчука зареєстрували кандидатом в депутати по 13 округу. Інформація про це з’явилася на сайті Центральної виборчої комісії.

Микола Катеринчук народився 19 листопада 1967 року в селі Лугове Тальменського району Алтайського краю, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Києві.

Кандидатом в депутати Миколу Катеринчука висунула партія «Блок Петра Порошенка».

Пропонуємо для ознайомлення програму кандидата в депутати:

Передвиборна програма кандидата у народні депутати України від ПАРТІЇ «БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА» в одномандатному виборчому окрузі №13 Вінницька область

Катеринчука Миколи Дмитровича

Я, Катеринчук Микола Дмитрович, усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом і ПАРТІЄЮ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, беру на себе такі зобов`язання:

Сприяти реформування Збройних сил України, законодавчо удосконалювати допомогу та пільги усіх хто задіяний в АТО, включаючи членів їх сімей.

Сприяти імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.

Забезпечення необхідного законодавства що сприятиме люстрації суддів, прокуратури, міліції. Суддівський корпус буде тотально очищений. Міліція втратила довіру громадян. Вона не захищає нас від зловмисників, хоча отримує зарплатню з наших податків. Правоохоронна система зрослася зі злочинним світом і живе за його рахунок, тому вона зовсім не зацікавлена в тому, щоб викорінювати злочинність. У Києві під час подій на Майдані ми всі побачили, що міліція часом не тільки не захищає громадян, а й сама є для них загрозою.

Почну впровадження нової системи місцевого самоврядування. Майдан довів, що самоврядування в Україні можливе, що українці здатні брати на себе відповідальність, самоорганізовуватися та створювати з власної ініціативи органи управління, які їм потрібні. У суспільстві є запит на справжнє самоврядування – тому це стало ще одним пріоритетом моєї програми. Зміна системи влади – це передача повноважень та грошей громадянам.

Голосувати лише особисто.

Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно, раз на рік свою декларацію про доходи та видатки.

Забезпечення кожному власнику земельної ділянки права на безкоштовну юридичну допомогу, продовжити реалізацію соціальної програми Народний адвокат.

Під час прийняття державного бюджету дбати про інтереси жителів округу, забезпечувати оновлення соціальної інфраструктури округу, модернізацію об’єктів ЖКГ, будівництво водогонів.

Я йду у депутати, щоб сприяти встановленню принципів, які запропонувала ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА».

Кожен громадянин країни достойний гідного життя, повинен мати можливість працювати і гідно заробляти.

Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата будуть доведені до 3000 грн., зарплата бюджетників має бути збільшена щонайменше вдвічі.

Мають бути встановлені однакові правила нарахування пенсій для всіх та скасовані спеціальні пенсії. Її розмір буде залежати від трьох чинників: трудового стажу, умов праці та заробітку.

Ми гарантуємо усім доступність до якісної, сучасної освіти та медицини.

Я, як і всі мої однодумці, зроблю все можливе для захисту української мови, як основи державності. Пріоритетами в роботі державної влади мають бути територіальна цілісність та повернення Криму.

Я добре знаю ті проблеми, що турбують жителів мого виборчого округу. Беру на себе зобов`язання перед своїми земляками домогтися:

- встановлення справедливих ціни при закупівлі молока та м’яса;

- санаторії та будинки відпочинку мають залишитися у власності профспілок і бути доступними для простих трудівників,

- Укрзалізниця має залишитися в державній власності,

Народний адвокат Микола Катеринчук:

ЗА

Європейські зарплати та пенсії

Збільшення виплат селянам за земельні паї до 7%;

Звільнення всіх корумпованих судів та правоохоронців;

Створення в окрузі щорічно 100 нових робочих місць;

Збільшення мінімальної зарплати до 3000 грн.

ПРОТИ

Скасування доплат дітям війни;

Скасування мораторію на купівлю-продаж землі;

Збільшення пільг чиновникам;

Збільшення податків;

Невиконання рішень судів про виплату пенсій.