НЕВЖЕ КОМУСЬ НЕВИГІДНІ РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ДІЯЛЬНОСТІ ВІННИЦЬКОЇ ОДА?

НЕВЖЕ КОМУСЬ НЕВИГІДНІ РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ДІЯЛЬНОСТІ ВІННИЦЬКОЇ ОДА?
24.05.2013



00233998Чому посадовці Вінницької облдержадміністрації, після отримання пропозицій за результатами проведення громадської експертизи, не оприлюднила їх на власному сайті та не вжила заходів, які передбачені постановою кабміну про сприяння проведенню громадської експертизи? Невже результати проведення громадської експертизи «незручні» для оприлюднення?


Відповідь на ці та інші питання спробують знайти учасники розширеного засідання громадської ради при Хмільницькій РДА під час презентації результатів громадської експертизи діяльності Вінницької обласної державної адміністрації щодо дотримання вимог чинного законодавства України та виконання своїх повноважень щодо ініціювання та розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки.


До участі в заході запрошено представників Вінницької ОДА, Хмільницької РДА, Хмільницької районної ради, Хмільницької міської ради, а також представники засобів масової інформації та громадськості.


Презентація результатів громадської експертизи відбудеться 28 травня в залі засідань Хмільницької РДА. Початок об 11.00.


Бажаючі взяти участь в заході можуть зголошуватися за телефоном 067 425 84 95






Для довідки: на протязі кількох місяців громадська організація «ПРАВО» проводила громадську експертизу діяльності Вінницької ОДА, предметом якої був стан дотримання вимог чинного законодавства України та виконання своїх повноважень Вінницькою обласною державною адміністрацією щодо ініціювання та розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник на 2014-2018 роки.


В результаті проведення громадської експертизи було виявлено певні порушення під час ініціювання та розробки проекту концепції Державної програми. Пропозиції було надіслано до ОДА, але будь яка реакція на сьогодні відсутня.