НЕВЖЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ВАСИЛЬ ГРУШКО СКОЇВ ЗЛОЧИН?

НЕВЖЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ВАСИЛЬ ГРУШКО СКОЇВ ЗЛОЧИН?
03.04.2013
3130Саме з таким повідомленням до Хмільницького МВ УМВС України у Вінницькій області звернувся директор ПАТ "Хмільницьке автотранспортне підприємство 10573". На його думку, дії міського голови містять ознаки складу злочинів, передбачених ч.1 ст 366 та ч.2 ст 382 КК України, а саме: службове підроблення та невиконання судового рішення.
Однак повідомлення про скоєння злочину не було своєчасно (на протязі 24-х годин після надходження до органу внутрішніх справ) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, і, як наслідок, – розслідування не було розпочате.
Саме це стало причиною звернення директора ПАТ "Хмільницьке автотранспортне підприємство 10573" до суду зі скаргою на бездіяльність міліції.
Суд скаргу директора ПАТ "Хмільницьке автотранспортне підприємство 10573" задовольнив повністю, зобов’язавши начальника слідчого відділу Хмільницького МВ УМВС України у Вінницькій області підполковника міліції Костюка С.М. внести відомості про обставини кримінальних правопорушень, повідомлених заявником - директором ПАТ "Хмільницьке автотранспортне підприємство 10573", до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також призначити слідчого, який здійснюватиме досудове розслідування та розпочати розслідування.
З повним текстом ухвали Хмільницького міськрайонного суду можна ознайомитися ТУТ