НЕВЖЕ ЗА РЕМОНТ ЛІФТІВ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ ДВІЧІ?

НЕВЖЕ ЗА РЕМОНТ ЛІФТІВ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ ДВІЧІ?
29.03.2013
00233998Таке питання турбує мешканців трьох багатоквартирних будинків в Хмільнику, ліфти яких потребують капітального ремонту. На їх думку, при розробленні проектно-кошторисної документації, роботи, які мали б бути виконані на підставі угоди з обслуговуючою організацією в рамках технічного обслуговування та поточного ремонту, фактично не проводилися на протязі тривалого часу, а потім були віднесені до капітального ремонту. Таким чином є підозра, що мешканці платили за ненадані послуги, а тепер від них вимагають внести ще й 30% вартості ремонту.

Це питання було винесене на розгляд громадської ради, яка рекомендувала виконавчому комітету Хмільницької міської ради наступне:

«Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради зобов’язати

управління ЖКГ та КВ міської ради проаналізувати ситуацію з виконанням договірних зобов’язань підрядника по обслуговуванню ліфтів в багатоквартирних будинках м. Хмільника за договорами, укладеними між КП «Хмільницька ЖЕК» та ТОВ «Інвар-Вінн» за весь період їх співпраці.

Також виконавчому комітету Хмільницької міської ради пропонується надати громадській раді інформацію про те, в який спосіб обирався підрядник для проведення капітального ремонту ліфтів в м. Хмільнику протягом 2012-2013 рр..