«НІ У МЕНЕ, НІ У МОЄЇ РОДИНИ БІЗНЕСУ НЕМАЄ…» - зазначила Юлія Тимошенко під час зустрічі з хмільничанами…

«НІ У МЕНЕ, НІ У МОЄЇ РОДИНИ БІЗНЕСУ НЕМАЄ…» - зазначила Юлія Тимошенко під час зустрічі з хмільничанами…
10.04.2014
DIGITAL CAMERAСьогодні 10 квітня лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко відвідала Хмільник. Через несприятливі погодні умови зустріч кандидата в Президенти України з хмільничанами відбулася у великому залі районного Будинку культури.

Спочатку Юлія Володимирівна презентувала свою передвиборну програму та коротко розповіла про першочергові заходи виведення України з кризи, в разі обрання її на посаду Президента.

Хмільничани, які прийшли на зустріч, мали можливість поставити запитання Юлії Тимошенко та почути її аргументи у відповідь. На запитання «Чи знімете ви свою кандидатуру на користь Петра Порошенка? Юлія Тимошенко відповіла: «Такого я вчинити в жодному разі не можу, адже в разі перемоги на президентських виборах Порошенка, до влади прийде черговий клан олігархів».

DIGITAL CAMERA

Також вона зазначила, що змінила формат передвиборної агітації:тепер лідер «Батьківщини» зустрічатиметься з виборцями не лише у великих містах, а й у селах, селищах та райцентрах.

DIGITAL CAMERA

Хмільничан цікавило, як Юлія Володимирівна збирається відроджувати сільське господарство, яка подальша доля пенсіонерів та чи має кандидатка на посаду Президента України власний бізнес, адже подейкують, що «Сільпо» - це власність родини Тимошенко. Про бізнес прокоментувала так: «ще у 1996 році мій приватний бізнес відібрав Кучма, «вареничну» моєї доньки нещодавно закрив Янукович – тому чесно вам кажу, що ні у мене, ні у моєї родини бізнесу немає».

DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA