НІКОМУ НЕЗАКОННО НІЯКИХ ДІЛЯНОК НЕ ВИДІЛЯЛОСЯ

НІКОМУ НЕЗАКОННО НІЯКИХ ДІЛЯНОК НЕ ВИДІЛЯЛОСЯ
21.08.2013



petiaТак прокоментував ситуацію з фактами підробки рішень Хмільницької міської ради, які виявила депутатська комісія ,секретар ради Петро Дреженков.


В коментарі інтернет-виданню «Вінниця-РЕАЛ» він, зокрема, зазначив:


«Всі проекти рішень виносяться на сесію, на них депутати голосують або не голосують. Будь ласка, подивіться документи, зможете дати їм оцінку і зрозумієте, що всі звинувачення - блеф. Те, що відбувається зараз у міськраді, - політичні розбірки. Мене хочуть зняти? Знаю. Я вважаю, що це помста особисто мені за те, що підняв питання, які стосуються деяких підприємців».


Нагадуємо, що прокуратурою встановлено факти підробки рішень Хмільницької міської ради. Так, на протязі 2011-2012 років, службовими особами Хмільницької міської ради було підроблено рішення про надання у власність та користування фізичних осіб семи земельних ділянок на території міста Хмільника.


За вказаним фактом Хмільницьким міжрайонним прокурором було внесено відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Проведення слідства доручено Хмільницькому РВ УМВС України у Вінницькій області.