Новини з сесії міської ради. Чи бути «громадському футболу» в Хмільнику?

Новини з сесії міської ради. Чи бути «громадському футболу» в Хмільнику?
05.08.2010
5 липня відбулася (власне зараз відбувається) чергова сесія Хмільницької міської ради 5–го скликання. Про перебіг сесії та розглянуті питання всі зацікавленні зможуть прочитати на сайті міської ради. А ми хочемо повідомити про дію одного депутата, так як це так чи інакше стосується однієї теми ,яку жваво обговорюють на сайті.

Під час сесії, депутат міської ради Віктор Гричанюк, має намір звернутися з депутатським запитом на ім’я міського голови, щодо публікації в міськрайонній газеті «Життєві обрії», стосовно організації у місті Хмільнику тренувань молоді з футболу.

Паралельно Віктор Гричанюк звернувся до нас з пропозицією оприлюднити його депутатський запит на сторінках «Громадського форуму Хмільниччини». Що ми й робимо:

Міському uолові
Мельничуку В.І.

Депутатський запит
Шановний Володимире Івановичу!

В мене, як депутата міської ради, секретаря постійної комісії міської ради з питань духовного відродження, освіти, культури, молодіжної політики і спорту викликала занепокоєння стаття, розміщена в міськрайонній газеті «Життєві обрії» № 30 від 23 липня 2010 року під красномовною назвою «Корисна і потрібна справа».
В цій статті розповідається про організацію на міському стадіоні систематичних тренувань підлітків, які, як зазначено в публікації, «з початком кожного тренування пробігають на стадіоні від трьох до шести кругів, далі – розтяжки, фізичні навантаження і аж тоді - гра».
Зважаючи на те, що в Україні почастішали випадки смертності дітей під час фізичних навантажень на уроках фізкультури, на підставі вищевикладеного та керуючись Законом України „Про статус депутатів місцевих рад” прошу Вас вжити заходів щодо вияснення:
1. На підставі яких затверджених програм та планів здійснюються дані тренування.
2. Чи мають особи, згадані в статті, а саме: Сергій Романюк та Артем Трепалін, відповідну фахову підготовку, кваліфікацію для здійснення тренувального процесу із підлітками.
3. Чи здійснюється систематичне медичне обстеження підлітків на придатність до вищезгаданих навантажень.
4. Чи здійснюється відповідний медичний контроль за процесом тренувань.
5. Хто несе відповідальність за фізичне здоров’я підлітків, які беруть участь у тренуваннях.
Прошу розглянути даний запит та повідомити про результат мене, як депутата міської ради в 10 денний термін.

Депутат міської ради,
секретар постійної комісії міської ради
з питань духовного відродження, освіти,
культури, молодіжної політики і спорту Віктор Гричанюк

05 серпня 2010 року

Наразі підтримала міська рада депутатський запит Віктора Гричанюка…