ОПОЗИЦІЯ ВКОТРЕ ЗБИРАЄ ЛЮДЕЙ…

ОПОЗИЦІЯ ВКОТРЕ ЗБИРАЄ ЛЮДЕЙ…
15.03.2013
vin mНещодавно у Вінниці відбулася акція «Вставай, Україно!». Були на цій акції й хмільниччани. Пропонуємо до уваги читачів Громадського Форуму Хмільниччини враження одного з учасників дійства. Далі – мовою оригіналу:

Так уже повелося, що саме Вінниччина є майданчиком для старту різноманітних політпроектів та рухів.

Тому й не дивно, що саме у Вінниці 14 березня розпочав свою ходу до стін облдержадміністрації мітинг опозиції «Вставай, Україно!».

Здебільшого в натовпі майоріли прапори трьох політичних партій – "Батьківщини", "Свободи" та "УДАРу".

Приїхали Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк, Микола Катеринчук, Андрій Мохник, Олексій Кайда, Ігор Зубко. Лідер «УДАРу» теж мав бути, але Віталій Кличко не встиг повернутись з-за кордону.

В своєму виступі на східцях головної владної будівлі області, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив про тиск з боку влади, а також вимагав негайної відставки Президента.

В свою чергу, Арсеній Яценюк звернув увагу на якість доріг і на те, що влада не повинна «перекидати відповідальність як це було завжди на «папєрєдніков».

vin v

Було згадано також про неефективність дій теперішньої влади в питанні проведенням медичної реформи, яка, за його словами, знищує медицину в корні.

Микола Катеринчук подякував своїм виборцям за підтримку і запевнив, що всіма своїми діями стоятиме на сторожі їх законних прав та свобод.

Загалом, всі виступаючі без виключення акцентували увагу натовпу на необхідність проведення дострокових президентських виборів і відставки Віктора Януковича.

«Відзначте в календарі 19 травня - зустрінемося в Києві», - сказав на завершення Яценюк.

Питання в тому, чи не стане даний рух, який має прокотитися всією Україною, черговим «політичним ляпасом» по обличчі народу й так зневіреного у попередніх спробах?

Тут мова не йде про доцільність, чи не доцільність, вчасність, чи не вчасність.

Хотілося б вірити в ефективність таких дій, адже ми пам’ятаємо наслідки Помаранчевого майдану, а точніше як було використано його здобутки.

А чи зроблено відповідні висновки із тих подій?! Сподіваюся що так!!!

Віктор Гричанюк