Перша ластівка кінофестивалю

Перша ластівка кінофестивалю
01.12.2011
Ось і почались дні документального кіно в Хмільнику. Сьогодні, 1 грудня розпочались покази документального кіно про права людини рамках Міжнародного мандрівного фестивалю «Дні документального кіно про права людини Docudays Ua в регіонах України». Організаторами показу ,як завжди, виступає Хмільницька районна громадська організація «ПРАВО», а приміщення люб’язно надано районною бібліотекою для дорослих.

Для першого дня перегляду було обрано фільм виробництва Іспанії «Народження Карли». Втративши почуття гідності, молода дівчина геть не шкодує себе. Проте, вирішивши стати матір’ю, вона мусить покинути вулицю заради любові до своєї дитини.
Фільм. дуже цікавий. Подивившись його, усвідомлюєш, що ми , українці, живемо в дуже гарній країні та в дуже хороших умовах і жалітися на життя нам не варто.
Думаю, що всі інші фільми, які заплановані до перегляду будуть не менш цікавими. Ще раз запрошуємо всіх бажаючих до перегляду.

Нагадуємо, що фестиваль «Дні документального кіно про права людини Docudays Ua в регіонах України» гостюватиме в Хмільнику з 1 по 5 грудня. Покази відбуваються в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих (читальний зал). Початок о 16.00…