ПОВЕРНІТЬ "618-ий" ТА "624-ий"!!!

ПОВЕРНІТЬ "618-ий" ТА "624-ий"!!!
10.12.2011
«Братство хмільничан у Києві» звертається з вимогою переглянути рішення Укрзалізниці щодо скасування рейсів залізничних потягів №618 «Хмельницький – Київ» з причепними вагонами до м. Москви та м. Харкова та №624 «Кам’янець-Подільський – Київ» як таке, що унеможливлює повноцінний розвиток міста-курорту Хмільник, викликає справедливе обурення жителів та приносить шкоду іміджу органів державної влади.

19 листопада 2011 р. під час загальних зборів громадської організації «Братство хмільничан у Києві». було прийнято рішення направити звернення до адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів, Державної адміністрації залізничного транспорту України, Вінницької облдержадміністрації, Вінницької обласної ради щодо відновлення руху потягів.


Нагадуємо, що 1 червня 2011 року Президент України Віктор Янукович підписав Закон України «Про оголошення природних територій міста Хмільника Вінницької області курортом державного значення», а вже 1 листопада місто було частково позбавлене залізничного сполучення.


Використано матеріали з сайту Хмільник.ua http://hm.ua