ПРАВОСПРОМОЖНА ГРОМАДА: ПЛАНУЄМО ПРОВЕДЕННЯ ФОКУС-ГРУПОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

ПРАВОСПРОМОЖНА ГРОМАДА: ПЛАНУЄМО ПРОВЕДЕННЯ ФОКУС-ГРУПОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
12.03.2020
Відбулося засідання робочої групи проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді». Під час якої було обговорено поточний стан реалізації проекту та нагальні питання його реалізації.

Участь в засіданні взяли представники громадської організації «ПРАВО», начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Наталія Мазур та начальник Хмільницького Бюро правової допомоги Ганна Мариніч.

На початку роботи присутніх було поінформовано про перебіг реалізації проекту, зокрема, що стосується проведення аналізу нормативно-правової бази, відслідковування актуальних правових проблем громади, а також проведення комунікативних заходів.

Після цього учасники обговорили проекти гайдів фокус-групових досліджень, які мають відбутися, за участі представників правоохоронних органів, посадовців міської ради та представників органів місцевого самоврядування. Результати дослідження стануть основою для розробки проекту програми забезпечення населення Хмільницької ОТГ безоплатною правовою допомогою.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді», який реалізується громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з Хмільницькою міською радою та Хмільницьким бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».