ПРО БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ТА ДОРОЖНІ ЗНАКИ

ПРО БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ТА ДОРОЖНІ ЗНАКИ
24.11.2017
Про безпеку дорожнього руху та дорожні знаки говорили під час засідання «круглого столу» в Хмільнику.

Участь в заході взяли представники поліції, посадові особи міської ради, експерти громадської організації «ПРАВО», Центру аналізу місцевої політики та представники органів самоорганізації населення.

В рамках засідання було обговорено встановлення дорожніх знаків, зокрема тих, що встановлені з порушенням законодавства. «Під приціл» потрапив, зокрема, знак біля районного Будинку культури.
Також учасники обговорили можливість запровадження одностороннього руху по вул. Соборності (колишня вулиця 50-річчя СРСР).



В результаті обговорення було вирішено детально вивчити всі пропозиції та підготувати можливі варіанти вирішення всіх питань, що обговорювалися.



По завершенню заходу учасники мали можливість поспілкуватися в дружній, невимушеній обстановці.

Захід відбувся в рамках проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади», що реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Центром аналізу місцевої політики, Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.