Про громадськість не забули – її просто «кинули»?

Про громадськість не забули – її просто «кинули»?
19.07.2012
Вчора громадська організація «ПРАВО» отримала відповідь на звернення щодо необхідності проведення консультацій з громадськістю Хмільника, стосовно подальшого розвитку в місті ОСББ та самоорганізації населення. Виявляється консультації вже проведено, а ми просто все «прогавили»…

Про це запевнив міський голова Василь Грушко. В своїй відповіді він зазначив, що «27 квітня ц.р. о 14.30 год. У СЗШ№;4 відбулася семінар-нарада для активу органів самоорганізації населення мікрорайону «Вугринівка», на якій було обговорено питання та роз’яснено порядок створення та діяльності ОСББ.

Також Василь Пилипович розповів, що 19.06.2012 року відбулася розширена нарада членів ОСББ…

Але до чого тут річний План проведення консультацій з громадськістю? Чи розуміє міський голова різницю між семінаром-нарадою та засіданням круглого столу? Чому навіть на ці наради-семінари, які аж ніяк не можна назвати консультаціями у формі засідання «круглого столу», не було запрошено жодного члена громадської ради, яка ініціювала внесення цих питань в річний План проведення консультацій з громадськістю? Навіщо знову викручуватися? Чому знову небажання йти на контакт? Хіба Василь Пилипович забув, що під час сесії, пообіцяв перед депутатами співпрацювати з громадською організацією «ПРАВО» в питання подальшого розвитку ОСББ? Навіщо ж зараз таке писати?

Ми звичайно будемо домагатися проведення цих заходів. Але це черговий виток протистояння. Питання – НАВІЩО? Хіба важко просто виконати те, що затвердив виконком і про що обіцяв міський голова раніше?