ПРО ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ РОЗПОВІДАЛИ В ЛОЗОВІ ТА ВЕЛИКОМУ МИТНИКУ

ПРО ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ РОЗПОВІДАЛИ В ЛОЗОВІ ТА ВЕЛИКОМУ МИТНИКУ
17.06.2021
Відбулося ще дві інформаційні зустрічі в селах Хмільницької громади, під час яких мешканців поінформували про громадський бюджет та процедури подачі заявок на участь в ньому.

Сьогодні мешканців сіл відвідали експерти громадської організації «ПРАВО» Володимир Шеремета, Володимир Плахотнюк, а також провідний спеціаліст відділу прогнозування та залучення інвестицій управління економічного розвитку та євроінтеграції Наталя Мельник.



Під час зустрічі мешканців було поінформовано по цьогорічні особливості громадського бюджету, а також про процедуру подання та голосування за проекти. На всі питання, які виникали під час зустрічі, було надано кваліфіковані відповіді.



Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», який впроваджується громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги, що реалізується межах програми «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.