ПРО РЕСУРСИ МУРАШНИКА ВЗНАЛИ ЖИТЕЛІ ЩЕ ОДНОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ.

ПРО РЕСУРСИ МУРАШНИКА ВЗНАЛИ ЖИТЕЛІ ЩЕ ОДНОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ.
23.07.2024

Чергова поїздка з презентацією ресурсного центру "Мурашник" відбулась 19 липня, навідались у село Березна.

 

Цього разу делегація була найменшою. Через обставини змогли поїхати тільки експерти громадської організації "ПРАВО" Олена Черній та Тарас Коваль. Але це не завадило провести цікаву та інформативну зустріч. 

 

Ви не повірите, але мета поїздки знову розповісти жителям сільських населених пунктів, про:

  • можливість отримати безоплатну правову допомогу звернувшись, до громадської організації “ПРАВО”;
  • можливість скористатись ресурсами центру “Мурашник” для втілення своїх соціально важливих ідей;
  • можливість взяти участь у заходах молодіжного проєкту “Chill по місту” як глядачі чи учасники.

 

 

Інформація про можливість отримати безоплатну правову допомогу виявилась дуже актуальною для жителів цього старостинського округу. 

 

 

Цікава розмова розгорнулась під час презентації молодіжного руху "Chill по місту". Місцеві жителі дуже просили, щоб цей молодіжний рух розширювався на села, бо можливості їздити на їхні заходи, на жаль, нема. І через віддаленість сіл від міста і через пізній час проведення заходів, що теж негативно впливає на можливість з'їздити до міста.

 

 

Тому громадська організація "ПРАВО" разом з ресурсним центром "Мурашник" зараз активно шукає можливості та ресурси для того, щоб допомогти молодіжному руху "Chill по місту" "доїхати" у сільські населені пункти Хмільницької громади. Якщо маєте ідеї чи пропозиції, як можна організувати поїздку по селах для руху "Chill по місту", звертайтесь будемо раді співпрацювати.

 

І не забувайте, що скористатись ресурсами Мурашника, абсолютно безкоштовно, може будь-хто, хто має суспільно корисні ідеї, але не має потрібних ресурсів для її втілення.

 

Ресурсний центр “Мурашник” знаходиться за адресою м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу).

 

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.