Резолюція громадських слухань

Резолюція громадських слухань
29.11.2011

25 листопада 2011 року в районному Будинку культури міський голова міста Хмільника Василь Грушко звітував перед територіальною громадою міста Хмільника. Вашій увазі пропонується резолюція за результатом громадських слухань, на яких було заслухано звіт міського голови.


Р Е З О Л Ю Ц І Я


ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ


25 листопада 2011 року м.Хмільник

Заслухавши звіт міського голови В.П.Грушка про роботу, проведену міським головою, міською радою та її виконавчими органами у 2011 році, окресливши проблемні питання, процес вирішення яких мав місце у звітний період, та перспективи подальшого розвитку територіальної громади, над якими послідовно і цілеспрямовано працюватиме міська рада, її виконавчі органи, міський голова та вся територіальна громада, усвідомлюючи необхідність збереження і покращення позитивної динаміки соціально-економічного добробуту міста, впровадження нових та удосконалення окремих форм і методів управління задля створення повноцінних умов для розвитку інфраструктури міста-курорту Хмільника, з метою недопущення поглиблення кризових явищ в економіці міста, керуючись Статутом територіальної громади міста та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», територіальна громада


ВИРІШИЛА:




  1. Звіт міського голови В.П.Грушка про роботу, проведену ним, міською радою та її виконавчими органами у 2011 році, взяти до відома.

  2. Схвалити та підтримати виокремлені міським головою перспективні напрямки подальшого розвитку територіальної громади, над якими працюватиме в 2012 році міська рада та її виконавчі органи.

  3. Враховуючи зауваження та пропозиції представників територіальної громади, висловлені в ході проведення звіту, доручити міському голові організувати роботу щодо їх послідовного і дієвого відпрацювання та поінформувати територіальну громаду про результати їх виконання на нарадах і пленарних засіданнях міської ради.

  4. Опублікувати цю резолюцію в місцевих засобах масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті міста Хмільника.


Міський голова Василь Грушко