Результати моніторингу презентували на конференції в Одесі

Результати моніторингу презентували на конференції в Одесі
14.12.2011
Громадська організація «ПРАВО» презентувала результати моніторингу стану реалізації Концепції розвитку курорту Хмільник на конференції в Одесі.

З 9 по 11 грудня 2011 року в Одесі, відбулася конференція в рамках проекту «Підготовка коаліцій НУО та локальних ЗМІ із обраних областей центральної та південної України до проведення моніторингу діяльності органів місцевої влади та представництва суспільних інтересів»

Під час конференції членами громадської організації «ПРАВО» було презентовано результати моніторингу стану реалізації Концепції розвитку курорту Хмільник як центру бальнеологічного лікування, радонової терапії та рекреації і туризму на 2007 – 2016 роки, який було проведено в рамках проекту «Хмільник: до європейського рівня крокуємо разом!!!».

Участь в конференції взяли організації-учасниці двох Шкіл – моніторингу та адвокаті, які відбулися в рамках проекту, представники партнерських ЗМІ, а також представники Одеської обласної організації Комітету виборців України та Східно-Європейського демократичного центру.

Проект «Підготовка коаліцій НУО та локальних ЗМІ із обраних областей центральної та південної України до проведення моніторингу діяльності органів місцевої влади та представництва суспільних інтересів», що виконується Одеською обласною організацією Комітет виборців України та Східно-Європейського демократичного центру (Польща, Варшава) завдяки підтримці Програми Польська Допомога Міністерства закордонних справ Польщі у 2011 році та Фонда ім. Стефана Баторія.