ЩО ЧЕКАЄ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ ПІСЛЯ РЕФОРМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ?

ЩО ЧЕКАЄ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ ПІСЛЯ РЕФОРМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ?
03.06.2014
загруженноеВідповідь на це питання спробують знайти учасники дебатів, які відбудуться в Хмільнику 5 червня 2014 року.

Зараз в Україні багато говориться про реформування місцевого самоврядування, про децентралізацію влади, про ліквідацію місцевих адміністрацій тощо. Але майже не говориться про те, що чекаю територіальні громади і з якими можливими викликами доведеться стикнутися мешканцям територіальних громад.

Саме про це й говоритимуть під час дебатів, які відбудуться в Хмільнику.

До участі в заході запрошено представників органів державної влади та місцевого самоврядування, депутати місцевих ради, представники інститутів громадянського суспільства та активні громадяни.

Захід відбудеться в конференц-залі Хмільницької міської ради (4 поверх). .

Початок заходу – о 14.30.

Співорганізаторами заходу виступають депутатська група «Громадянська варта» та громадська організація «ПРАВО».

Контакти:

Віталій Дорох

067 425 84 95.

Для довідки: дебати відбудуться в рамках польсько-українського проекту «Суспільний капітал для українського самоврядування», що виконується спільно Щецинським регіональним центром Фундації розвитку місцевої демократії (FRDL) та МГО «Інститут демократії імені Пилипа Орлика» (Центральноукраїнський регіональний центр, Черкаси) за фінансової підтримки Міністерства Закордонних справ Республіки Польща.

Метою проекту є підтримка демократичних середовищ в малих та середніх містах України - всього 10 міст з різних регіонів – і розбудова громадського сприяння здійсненню реформи місцевого самоврядування.