СЛІДЧИЙ СУДДЯ ВІННИЦЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ ЗАЯВИВ: «ВСІ МИ ТУТ ЗЛОЧИНЦІ!»

СЛІДЧИЙ СУДДЯ ВІННИЦЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ ЗАЯВИВ: «ВСІ МИ ТУТ ЗЛОЧИНЦІ!»
07.10.2015
12015198_1722283014666295_8630481532982433245_oНещодавно у Вінницькому міському суді відбулось слухання за моєю скаргою на бездіяльність начальника слідчого відділу прокуратури Вінницької області. Слідчий суддя під час слухання запитав мене чому ж це я вважаю злочинцем того, хто всього лише порушив закон? Бо, якщо так, то всі ми злочинці тут. Я просто промовчала – я з ним погоджуюсь, – всі вони там злочинці.

Розумію, в них захист честі мундира – то найголовніше. Та що ж робити звичайним громадянам, які не при чинах та мундирах?

Частина знаходить вихід в хабарах, інші – просто бояться і готові змиритися з таким станом речей. Від себе можу заявити – я не боюсь і я не відступлюсь. Закон має бути Законом і порушувати його заборонено всім без виключень.

Наші правоохоронні органи просто знахабніли від безкарності. Вдумайтеся «правоохоронні» - це ж ті які мають охороняти права громадян, а, насправді, вони перші ж їх порушують. Майже вся їх діяльність спрямована на покривання шахраїв та крадіїв, бо – головне щоб їм проплатив «послугу» злочинець, а вони вже знають, як «відмазати».

Все розраховано: затягування розслідувань, відмова у розслідуванні… Як каже начальник слідчого відділу Хмільницького МВ МВС: «Ви мені нічого не докажете!». Тобто, ми – платники податків, реально утримуємо все це кодло, а збирати докази повинні самі, бо їм ліньки навіть підняти деякі свої місця, або вже їм злочинці грошенят занесли і святий обов’язок слідчого – закрити справу або взагалі її не відкривати.

От так і живемо… Тільки чи варто так жити? Сьогодні владні структури принизили вас – завтра заподіють те ж саме вашим дітям, далі внукам.

Вірю – страшно і важко, але поки кожен хмільничанин не почне боротися за свої права і не прикладе зусиль для зміни цієї корумпованої системи – страшно і важко буде завжди.

І для цього не потрібно палити шини чи стріляти, треба вимагати всіма можливими способами від чиновників дотримання букви Закону. Боротись за притягнення до відповідальності кожного з можновладців за порушення прав, свобод кожного громадянина.

Повірте – я і такі, як я пробували, не все і не зразу. але виходить!

Пропоную всім тим, хто готовий боротись за свої права, готовий йти до перемоги, зв’язатись зі мною. Мене можна знайти за адресою: м. Хмільник, вул. Пушкіна, буд. 16/39, офіс № 29

Олена Черній


«Європейська партія України»