Спільнота в дії: незабутні моменти тижня в Ресурсному центрі «Мурашник» та кроки до розвитку

Спільнота в дії: незабутні моменти тижня в Ресурсному центрі «Мурашник» та кроки до розвитку
30.09.2024

Минулого тижня у Ресурсному центрі "Мурашник", що підтримується громадською організацією “ПРАВО”,  відбулося чимало захоплюючих подій, які об'єднали учасниць та учасників різного віку та сприяли розвитку творчості, співпраці та спільного зростання. Кожен захід був наповнений позитивною енергією, новими знаннями та можливостями для самовираження. Погляньмо на ключові моменти тижня, які ще раз підкреслили активність та креативність нашої громади.

Тренінг для жінок

Цього тижня в нашому Ресурсному центрі відбувся тренінг "Основи лідерства у підприємництві та інших сферах життя: прогрес та інновації". Він зібрав жінок, які прагнуть посилити свої лідерські здібності та досягти успіху в бізнесі та інших сферах життя. Учасниці мали нагоду отримати цінні поради та практичні знання від експерток з лідерства та підприємництва. Цей тренінг став важливою сходинкою на шляху до розвитку жінок-лідерок у професійних колах. Учасниці не лише здобули нові вміння, але й налагодили зв’язки з однодумицями.

 

Майстер-клас з розпису шоперів

 

В п’ятницю відбувся творчий майстер-клас із розпису шоперів. Учасники та учасниці різного віку занурилися в атмосферу натхнення та креативу, працюючи над власними дизайнами. В результаті у всіх вийшли унікальні малюнки на сумках та заряд позитиву від спілкування у творчості.

 

 

Зустріч “Дитячого клубу”

 

Як завжди суботами, у нашому центрі збирався "Дитячий клуб", і цього разу діти майстрували підставки для телефонів. Вони  збирали, клеїли та розмальовували свої вироби, додаючи індивідуальності кожному. Деякі учасниці та учасники настільки увійшли в творчий процес, що перетворили звичайні підставки на багатофункціональні шкатулки. Всі залишились задоволені результатами своєї творчості.

 

 

Клуб бісероплетіння

 

У суботу наш Ресурсний центр знову зібрав учасниць «Клубу бісероплетіння», де вони поринули у створення прикрас власними руками. Під керівництвом майстрині Інни Панкєєвої, учасниці об'єдналися в дружній атмосфері, де переплелися старанність та радість від перших досягнень. Невимушене спілкування, підтримка та творче натхнення завжди на таких зустрічах роблять непомітною швидкоплинність часу. Перші роботи вже захоплюють, тож учасниці  із нетерпінням очікують наступної суботи.

 

 

Шаховий клуб

 

Цього тижня Шаховий клуб збирав постійних учасників та учасниць, які захоплюються цією стратегічною грою. Кожен хід ставив випробування на важливість і кмітливість, а дружня атмосфера дозволяла навчитися один у одного та вдосконалювати свої навички.

 

 

Гітарний гурток

 

Гітарний гурток цього тижня знову зібрав молодих музиканток та музикантів, які із запалом ділилися своїм прогресом і вивчали нові акорди. Разом з їх викладачем Віталієм Дорохом вони експериментували із різними стилями та ритмами. Кожна зустріч стає кроком вперед у розвитку їхньої майстерності та творчого самовираження.

 

 

Суспільно корисні роботи

 

У нашому ресурсному центрі активно тривають суспільно корисні роботи, які об’єднують людей навколо спільної мети. В атмосфері підтримки та співпраці невпинно плетуться сітки на допомогу та як оберіг нашим захисникам та захисницям.

 

 

Клуб настільних ігор

 

Цього тижня молодь знову зібралася на чергову захоплюючу зустріч у "Клубі настільних ігор". Захід, організований представницею відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Альоною Панасюк, та проведений майстринею настільних ігор Дар'єю Попадюк, приніс багато позитиву та енергії. Учасники та учасниці взяли участь у динамічній стратегічній грі «Captain Sonar», проявивши себе як важливі підкорювачі та підкорювачки таємничих підводних глибин на сучасних підводних човнах двох команд, що змагалися за перемогу.

 

 

Минулий тиждень у Ресурсному центрі «Мурашник» запам’ятався безліччю цікавих моментів, творчих ініціатив та можливостей для розвитку спільноти. Ми з радістю запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наших заходів та долучитися до спільної роботи над новими ідеями. 

 

Якщо у вас є проєкти чи плани, для реалізації яких потрібна допомога, ми завжди готові надати підтримку!

 

Координаторка ресурсного центру “Мурашник”
Юлія Килосова