Тихо!!! Володимир Іванович думать буде...

Тихо!!! Володимир Іванович думать буде...
18.04.2009
Громадська організація «ПРАВО» представила на розгляд міському голові проект, що має на меті розвиток молодіжної активності в місті Хмільнику через створення та налагодження роботи молодіжного дорадчо-консультативного органу.

Як свого часу повідомлялося на сайті «Громадського форуму», в Хмільнику було проведено засідання круглого столу, на якому громадська організація «ПРАВО» представила на обговорення концепцію створення та налагодження роботи молодіжного дорадчо-консультативного органу. Участь в заході взяли представники місцевих громадських організацій, учнівська молодь, представники педагогічних колективів та віділів виконкому Хмільницької міської ради. Врахувавши всі пропозиції,.які виникли під час презентації та обговорення концепції, члени громадської організації «ПРАВО» взяли на себе зобовязання розробити проект і представити його у відділ у справах сім’ї та молоді міста.

З гордістю повідомляємо, що свої зобовязання ГО «ПРАВО» виконала, тобто проект вже готовий і давно. Більше того, він вже майже місяць лежить у вищезгаданому відділі. Чому не має жодної реакції (а її таки немає) - невідомо. Чи то весна стає на заваді, чи КВН, чи може просто чиєсь небажання - невідомо... На всі пропозиції щодо початку реалізації проекту - жодної реакції...

Саме через це було прийняте рішення звернутися з пропозицією щодо реалізації проекту до міського голови Мельничука Володимира Івановича. Так що

Тихо!!! Володимир Іванович думать буде...

Коротко про проект. Він передбачає проведення тренінгів для учнівської молоді, відбір учасників та формування групи потенційних членів дорадчо-консультативого органу, розробку та затвердження Положення про молодіжний дорадчий орган, проведення тематичних заннять щодо специфіки діяльності дорадчих органів, а також ознайомлення з досвідом діяльності подібних інституцій з інших міст України та проведення стажування в Хмільницькій міській раді.

На думку розробників проекту його реалізація дозволить налагодити суспільний діалог щодо участі молоді міста Хмільника у формуванні та реалізації молодіжної політики та дасть поштовх до розвитку активності молоді міста, що в свою чергу дозволить залучити молодих громадян у процес управління містом, об’єднати їх зусилля для вирішення конкретних завдань, виявляти і більш ефективно реагувати на проблеми, які виникають в молодіжному середовищі, а також посприяє більш активній участі представників молоді міста Хмільника в програмах, що здійснюються владою.

Успішна реалізація проекту загалом дозволить створити умови для більш ефективного управління, прийняття більш ефективних управлінських рішень в сфері молодіжної політики.