В ХМІЛЬНИКУ 4 ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОДАЛИ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ В КОНКУРСІ НА ФІНАНСУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ

В ХМІЛЬНИКУ 4 ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОДАЛИ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ В КОНКУРСІ НА ФІНАНСУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ
15.09.2020
В конференц-залі Хмільницької міської ради відбулося перше засідання комісії з конкурсного відбору громадських організацій осіб з інвалідністю та ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки з бюджету Хмільницької міської ОТГ.

Участь в роботі комісії взяв експерт громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

Під час засідання було розкрито конверти з конкурсними пропоиціями, які подали громадські організації та перевірено документи на відповідність вимогам Порядку відбору громадських організацій.



Загалом конкурсні пропозиції подали такі громадські організації:

  • Спілка ветеранів війни в Афганістані м.Хмільника та Хмільницького району;

  • Хмільницька міська організація ветеранів;

  • Громадська організація «Хмільницька організація захисту та допомоги особам з інвалідністю «Спільний шлях»;

  • Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району.


Комісією було встановлено, що усі конкурсні пропозиції містять необхідний комплект документів відповідно до Порядку відбору громадських організацій.



Також комісія доручила працівникам управління праці та соціального захисту населення більш детально перевірити подані документи на відповідність Порядку та представити висновки на наступному засіданні.

Використано матеріали Управління праці


та соціального захисту населення


Хмільницької міської ради