В ХМІЛЬНИКУ ГРОМАДА ВИЗНАЧАТИМЕТЬСЯ З МАЙБУТНІМ ВИГЛЯДОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ПЛОЩІ

В ХМІЛЬНИКУ ГРОМАДА ВИЗНАЧАТИМЕТЬСЯ З МАЙБУТНІМ ВИГЛЯДОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ПЛОЩІ
29.05.2014
gerbВ Хмільнику громада визначатиметься з майбутнім виглядом центральної площі міста. Для того, щоб максимально врахувати думку громадськості, депутатом Хмільницької міської ради Володимиром Шереметою, у співпраці з експертами громадської організації «ПРАВО», був розроблений Порядок проведення конкурсу ідей щодо облаштування та благоустрою центральної площі міста Хмільника.

Порядком передбачено, що всі бажаючі зможуть надіслати свої пропозиції щодо облаштування площі. Після цього їх має оцінити громадськість, а потім відповідна комісія, до складу якої мають увійти представники влади та громадськості, визначить роботу-переможця.

Визначену в такий спосіб найкращу ідею буде передано до управління містобудування архітектури міської ради, яке, в подальшому, використає ідею під час замовлення та розробки проектно-кошторисної документації з благоустрою центральної площі.

Також Порядком передбачено, що переможець отримає грошову винагороду.

Наразі Порядок проведення конкурсу ідей щодо облаштування та благоустрою центральної площі міста Хмільника ще не затверджено. Зважаючи на вимоги Закону України «Про публічну інформацію», його мають оприлюднити для обговорення. Затвердити Порядок мають на наступному пленарному засіданні Хмільницької міської ради.